Forgənclilərə Suallar


...Forgenclilere suallar...


1.Hər gün yuxudan durduğumda ilk əvvəl ForGenC.NeT-ı açıram

a) Bəli
b) Xeyr
c) Arada


...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...

2.Hər gün ForGenC.NeT-ı açıb mövzuları oxumasam özümü narahat hiss edərəm

a) Bəli
b) Xeyr
c) Yalnız xüsusi günlərdə, ad günü, status alma və s


...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...



3.ForGenC.NeT mənim üçün..

a) ailədir
b) əyləncə məkanıdır
c) Boş vaxtlarımda girdiyim bir saytdır


...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...



4. ForGenC.NeT-de statusum alınsa

a) Yenə də saytda qalaram, aktivlik edərəm mənimçün əsas saytdır
b) Sayta girərəm, lakin aktivlik etmərəm
c) Saytdan gedərəm, özümə daha münasib sayt axtararam


...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...

5.İnternetimdə problem yarandığı üçün sayta girə bilmədiyimdə …

a) Başqa vasitələrlə sayta girməyə çalışıram
b) Dostlarımdan saytda baş verənlər haqqda məlumatlar alıram
c) İnternetimin düzəlməyini gözləyirəm


...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...



6. Əgər ForGenC.NeT bağlansa

a) Saytın yenidən açılması üçün hər şey edərəm
b) Üzülərəm
c) Özümə yeni sayt axtararam


...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...

7. ForGenC.NeT dediyimdə ağlıma ilk bunlar gəlir

a) Heç vaxt ayrıla bilməyəcəyim , hər günümü burda keçirdiyim bir sayt
b) Hər zaman səviyyəli xəbərlər və ən yeni mahnılar tapdığım bir sayt
c) Adi bir sayt


...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...

8. Xəbərlərim silindiyində …

a) Həvəsdən düşmürəm, daha maraqlı xəbərlər axtarmağa çalışıram
b) Saytdan küsmürəm, lakin bir daha xəbər atmıram
c) Hirslənib dava salıram. Saytdan gedirəm


...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...

9. Gecələr yatdığımda belə sayt yuxularıma girir

a) Bəli
b) Xeyr
c) Yuxu görmürəm, görsəm də yadımda qalmır


...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...

10.ForGenC.NeT-de statusum yoxdu..Çünki….

a) Passivlik edirəm
b) Kömək edən yoxdu
c) Nəyimə lazım



...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...
...Forgenclilere suallar...



11.ForGenC.NeT-den nə gözləyirəm

a) ForGenC.NeT-in aznetin 1 nömrəli sayt olmasını
b) Status
c) Fərqi yoxdu, başımı qatmağa sayt olsun






...Forgenclilere suallar...





a bəndi 5 bal

b bəndi3 bal

c bəndi1 bal






...Forgenclilere suallar...





10 balSən yalnız boş vaxtlarını öldürmək, yeni mövzular oxumaq, yeni mahnılar tapmaq üçün burdasan.

10 – 30 arası balForGenC.NeT -i bəyənirsən, lakin səninçün əsas statusdur. Sənə əsl ForGenC.NeT -li demək olmaz.

30 – 50 arası bal ForGenC.NeT -i ailən hesab edirsən və hər günün burda keçir. Xəbərlərini maraqla oxuyur, özün də xəbər göndərməyə çalışırsan. Səninçün status böyük əhəmiyyət kəsb etmir. Saytı hər şeydən üstün tutursan. Bir sözlə Sən əsl ForGenC.NeT -sen

_Cinbala_

Şərhlər:

  1. VAHID dedi ki:

    maraqlidir cox saq ol tesekkurler…

  2. ANGEL16 dedi ki:

    Esl ForGenC.Net-liyem

  3. DaviDoFF dedi ki:

    bir dene cvb verim =)) ozum ee ozum ozumnen bashqa yalandi =)

    4. ForGenC.NeT-de statusum alınsa

    men beyem status xesdesiyem ? nece varam elede qalaram =)

    6. Əgər ForGenC.NeT bağlansa

    kim bagliya bilerki men olan yeri ? var xele biri ?

    9. Gecələr yatdığımda belə sayt yuxularıma girir

    yuxu goruremki ? =) yuxuda gorsem sayt girse yuxuma soyerem seher durub cingizi =) cunki ayda ilde bir defe yuxu gorurem =) oda tez yatanda =)

  4. Dj ExTrEmE dedi ki:

    Men Forgencimi Cox Isteyirem)

  5. DaRk_AnGeL dedi ki:

    Menim testi elemeyime ehtiyac yoxdu onsuzda men ForGenci canimdan cooooox isteyirem))))))))

    wirin

  6. MELUSINA dedi ki:

    30 – 50 arası bal – ForGenC.NeT -i ailən hesab edirsən və hər gьnьn burda keзir. Xəbərlərini maraqla oxuyur, цzьn də xəbər gцndərməyə зalışırsan. Səninзьn status bцyьk əhəmiyyət kəsb etmir. Saytı hər şeydən ьstьn tutursan. Bir sцzlə Sən əsl ForGenC.NeT -sen


    xebere gore tesekkurler twk

  7. _Cinbala_ dedi ki:

    REYLERINIZE GORE COX SAGOLUN!

  8. ZakonLubvi dedi ki:

    30 – 50 arası bal – ForGenC.NeT -i ailən hesab edirsən və hər gьnьn burda keзir. Xəbərlərini maraqla oxuyur, цzьn də xəbər gцndərməyə зalışırsan. Səninзьn status bцyьk əhəmiyyət kəsb etmir. Saytı hər şeydən ьstьn tutursan. Bir sцzlə Sən əsl ForGenC.NeT -sen yahoo laugh1 sag ol piwiyim neterde maraxliydi happy

  9. Imperator dedi ki:

    1.c) Arada
    2.a) Bəli
    3.a) ailədir
    4.a) Yenə də saytda qalaram, aktivlik edərəm mənimзьn əsas saytdır
    5.a) Başqa vasitələrlə sayta girməyə зalışıram
    6.a) Saytın yenidən aзılması ьзьn hər şey edərəm
    7.a) Heз vaxt ayrıla bilməyəcəyim , hər gьnьmь burda keзirdiyim bir sayt
    8.a) Həvəsdən dьşmьrəm, daha maraqlı xəbərlər axtarmağa зalışıram
    9.c) Yuxu gцrmьrəm, gцrsəm də yadımda qalmır
    11.a) ForGenC.NeT-in aznetin 1 nцmrəli sayt olmasını

  10. _Cinbala_ dedi ki:
    REYLERINIZE GORE COX SAGOLUN!
  11. _Cinbala_ dedi ki:

    30 – 50 arası bal – ForGenC.NeT -i ailən hesab edirsən və hər gьnьn burda keзir. Xəbərlərini maraqla oxuyur, цzьn də xəbər gцndərməyə зalışırsan. Səninзьn status bцyьk əhəmiyyət kəsb etmir. Saytı hər şeydən ьstьn tutursan. Bir sцzlə Sən əsl ForGenC.NeT -sen

    MENALI-MENASIZ REYLERINIZE GORE COX SAGOLUN!

  12. BlAcKsTaRiN dedi ki:
    1.Yuxudan duran kimi hazirlasib ise gedirem,evvel ele idi,indi yox…! b)
    2.b)
    3.b)
    4.b) hevesden duserem…!
    5.a)tez qardasima zeng vururam niye bu bele eliyir,eseblesirem…!
    6.a)bacardigimi ederem.INWALLAH baglanmaz…!
    7.a)
    8.b)amaki xeberim silinmesi ozun istiyirem,aktiv olmuyanda deli oluram…!
    9.b)
    10.axi var dahada yuksek olmasi ucun calisiram…!
    11.a)
    38-ForGenC.NeT -i ailən hesab edirsən və hər gьnьn burda keзir. Xəbərlərini maraqla oxuyur, цzьn də xəbər gцndərməyə зalışırsan. Səninзьn status bцyьk əhəmiyyət kəsb etmir. Saytı hər şeydən ьstьn tutursan. Bir sцzlə Sən əsl ForGenC.NeT -sen

    rah

  13. Gucci dedi ki:

    :)))))teste baxen:))))) hihii cox sagol

  14. 90_EJ_062 dedi ki:

    1-B
    2-B
    3-B
    4-?
    5-C
    6-B
    7-C
    8-?
    9-B
    10-C
    11-A.C

  15. Jelannaya_013 dedi ki:

    twkkkk…

  16. X_LIFE dedi ki:

    1. C
    2. A
    3. A
    4. A
    5. C
    6. B
    7. B
    8. B
    9. A
    10.A
    11.A

    cemi 41 bal))

    30 – 50 arası bal – ForGenC.NeT -i ailən hesab edirsən və hər gьnьn burda keзir. Xəbərlərini maraqla oxuyur, цzьn də xəbər gцndərməyə зalışırsan. Səninзьn status bцyьk əhəmiyyət kəsb etmir. Saytı hər şeydən ьstьn tutursan. Bir sцzlə Sən əsl ForGenC.NeT -lisen

  17. merry-girl dedi ki:

    cox sag ol canim ForGenc menim heyatimin menasidi onsuz bir gunum olmasin.

  18. mr.elish dedi ki:
    1.A
    2.B
    3.B
    4.A
    5.B

    6.A(her sheyide yox elimden geleni etmeye calisharam)
    7.B
    8.A
    (Amma o qederde xeber atmaqa maraqim yoxdu:))
    9.C
    10.A
    11.A

    xD 43 bal ))

    P.S : Men hec bilmezdim ki forgenci bele sevirem surprised

  19. Milady dedi ki:

    30 – 50 arası bal – ForGenC.NeT -i ailən hesab edirsən və hər gьnьn burda keзir. Xəbərlərini maraqla oxuyur, цzьn də xəbər gцndərməyə зalışırsan. Səninзьn status bцyьk əhəmiyyət kəsb etmir. Saytı hər şeydən ьstьn tutursan. Bir sцzlə Sən əsl ForGenC.NeT -sen

  20. Бакинка dedi ki:
    xixi teste ehtiyyac yoxdu aykam=)))))))))) biz tam forgencli ailesinin baw uzvleriyik))))))))) quzu kesrem forgence=))))
    saolee djanimm ciyerim=))))))
  21. prank_girl dedi ki:

    1 a
    2a
    3b
    4b
    5c
    6a
    7a
    8b
    9c
    10b
    11b

  22. Miss_Azericka dedi ki:

    cox sagol cnm suallara gore,Forgenc menim Ailemdi Herweyimdi